Gold for free


Wanneer zoals gisteren in de namiddag de warme najaarszon door het wolkendek breekt, dan kleuren de Antwerpse parken zich in tinten van vurig rood, roestig bruin, warm brons en schitterend goud.

Een wandeling doorheen de parken van Den Brandt en het Nachtegalenpark leverde zonder al te veel moeite een breed pallet van herfstkleuren op.

Nu de coronabesmettingen weer naar nieuwe hoogtepunten stijgen, zijn de parken, vooral tijdens de weekdagen, een relatief rustige plek om wat frisse lucht te happen.

Uiteraard vielen er onderweg nog andere dingen in het oog zoals een, op enkele bladeren na, volledig kale boom die in schril contrast stond met de omgeving. Een standbeeld zorgt er voor dat we de strijders tijdens de wereldoorlogen niet vergeten en een elegante witte brug die een brede gracht, die zicht weer langzaam met water vult, overspant.

Zelfs deze drie schoonheden vieren feest onder het goudkleurig gebladerte. For one day, gold was for free !

34 gedachtes over “Gold for free

 1. De titel van je logje klonk me tamelijk ongelooflijk in de oren, maar het valt me alleszins mee, Rudi. Mooie serie van de herfsttinten in het Antwerpse, vooral de eerste vier foto’s vind ik geweldig mooi.

  Like

  1. Gewoon fototoestel nemen, wachten op een zonnige dag en aan de slag gaan…. de verkleuringen zijn nog maar pas op gang gekomen dus je hebt nog voldoende kansen hoor.
   Veel succes gewenst en kijk uit naar je resultaten Liesbeth.

   Like

  1. Dank je Tinie en bedankt voor het bezoek dat je bracht aan mijn blog. Uiteraard altijd welkom wat de toekomst betreft.
   Met vriendelijke groeten,
   Rudi

   Like

Reacties zijn gesloten.