Red & White or Orange…


Ondanks dat iedereen zich stort op de kleurenpracht die het huidig seizoen met zich meebrengt, wil ik u graag laten meegenieten van enkele foto’s waar ik daarnet op gebotst ben toen ik doorheen mijn archieven bladerde. Meteen bekroop me opnieuw het gevoel dat ik had toen ik deze plaatjes schoot. De combinatie van van rood en wit deed me meteen van de fiets wippen en de rustbank tegen het kleurige geveltje leek me wel geschikt om een korte rustpauze in te lassen…

Zij die deze plek mochten herkennen, zullen begrijpen wat ik bedoel. Voor de anderen vertel ik graag dat het bankje tegen en gevel staat vlak bij de haven van Zierikzee – Zeeland.

In de toekomst neem ik jullie graag nog een keer mee op één van mijn trips doorheen deze prachtige provincie. Afsluiten doe ik met een sfeerbeeld dat naar mijn gevoel kenmerkend is voor het agrarische binnenland van Zeeland.

Oh ja, ik schenk jullie nog wat pompoenen voor het komende weekend. Of je er nu soep van maakt of ze liever gebruikt om uit te hollen en je woonst te versieren, is mij om het even. Alvast veel plezier ermee !

~ ~ Happy Halloween Weekend ~ ~

41 gedachtes over “Red & White or Orange…

 1. Prachtig dat huisje. Blijkbaar heb ik toch niet goed gekeken toen ik in het mooie Zierikzee was. Een reden om terug te gaan (na corona). In de polders aldaar zijn wij deze zomer gaan fietsen, dus ik kijk uit naar jouw foto’s. Groeten uit West-Zeeuws-Vlaanderen!

  Like

  1. Dan heb ik jou bij deze al meteen een idee voor een uitstapje aan de hand gedaan, ook al is het verstandig om nog even te wachten tot alles weer safe is. Fietsen in Zeeland vind ik ook zalig hoor, ik kom er graag. Groetjes vanuit Antwerpen.

   Geliked door 1 persoon

 2. volkstuinvanbemar

  Ik herken het meteen, we hebben jaren met de caravan in Zierikzee gestaan.Geweldig stadje, met fotogenieke plekjes…..

  Like

  1. Leuk dat je dit huisje herkent, je kan er dan ook moeilijk naast. Er zijn inderdaad nog meer leuke dingen die het fotograferen waard zijn. Ik kom er graag dus. Fijne avond nog.

   Like

 3. nee Rudi , in Zierikzee was ik nog niet , wie weet , ooit
  je hebt het in ieder geval heel mooi in de schijnwerper gezet
  rustige avond groet

  Like

   1. ja ik zou in j.l mei weer wat dagen naar Zeeland , om mijn wandeling over het Nederlandskustpad deel 1 voort te zetten , maar je weet het , kon niet 😦

    ja dat is heel goed camouflage werk hé 🙂

    fijn weekend groet

    Like

 4. Een kleurrijke gevel
  Met het contrast van rood en wit…
  En jammer dat ik het menu al klaar heb voor het weekend…maar pompoensoep gaat er altijd wel in …groetjes

  Like

 5. Dat ziet er heel netjes en helder uit! Net wat we nodig hebben op zo’n donkere en natte dag.
  Goed idee trouwens om dat anker vast te leggen aan het bankje, nu gaan ze er in elk geval niet vandoor met het anker. 🙂

  Like

 6. Ik heb in alle rust teruggebladerd door je series en heb genoten van…
  …de kleurenpracht in Gold for free.
  …verzameling paddenstoelen waarbij de laatste foto mijn favoriet is.
  …je uitstap bij het kasteel. De foto van de laan sprak mij aan.
  …de serie, Er was eens..spreekt mij aan omdat we nu moeten inleveren en moeten strijden, in de hoop dat het weer goedkomt.
  …de pompoenensoep lokt mij wel. Halloween heb ik niets mee.

  Een hele fijne zondag verder.

  Like

  1. Bedankt voor de vele woorden van waardering Jetske, het doet tevens veel plezier als je merkt dat lezers interesse tonen voor wat je post. Ook jouw verhalen zijn steeds het lezen én bekijken waard hoor. Ongetwijfeld brengt dit alles mensen ook dichter bij elkaar en doet het ons bewustzijn van het belang en de schoonheid van onze natuur alleen maar toenemen.
   Nog een fijne zondag en vergeet tussendoor geen slok van de pompoensoep te nemen 🙂
   Groetjes, Rudi

   Geliked door 1 persoon

 7. Gaaf die rode luiken. Ik hou mijn foto’s het liefste naar het seizoen daarbij ben ik dol op de herfst en baal ik dus als een stekker dat het steeds waardeloos weer is.

  Like

  1. Ben helemaal mee met wat je schrijft maar en zo probeer ik het ook wel. Doch heel af en toe ben ik genoodzaakt om van het patroon af te wijken wegens gebrek aan nieuw fotomateriaal. Veel hangt ook af van de weersomstandigheden 🙂 Balen doe ik dan net als jij…

   Like

Reacties zijn gesloten.