World Plants Day


Laten we vandaag extra lief zijn voor al onze planten, zowel in onze tuinen als op onze balkons maar toon vooral ook respect voor de planten in de vrije natuur waar we maar al te vaak onachtzaam aan voorbij lopen…


4th International Fascination of Plants Day

Share your love for plants online using:  #PlantDay!

Happy

World Plants Day


58 gedachtes over “World Plants Day

   1. Timothy Price

    My bad. The “ts” didn’t make it onto the end of “plan” or auto-correct liked “plan” better.

    Like

 1. J’ignorais qu’il existait une journée des plantes.J’apprends tous les jours. 😉
  Je respecte les plantes où qu’elles se trouvent et d’autant plus dans la nature.Les plantes sauvages sont de petits bijoux qu’il nous faut préserver à tout prix.
  Les fleurs,c’est la vie et le bonheur aussi alors “Vive les fleurs” tous les jours de l’année.
  Merci Rudi et bon après-midi.

  Like

 2. Bonjour Rudi , j’ignorais qu’il existait une journée destinée aux plantes .Pour moi c’est tous les jours leur fête , je crois que je ne saurais vivre sans elles ♥

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank dat al mijn lezers hier wel het nodige respect hebben hoor…. daar twijfel ik zelfs niet aan. Ik wou gewoon even deze dag onder de aandacht brengen, zonder meer. Vele groetjes Rudi

   Like

 3. Respect voor en het niet onachtzaam aan voorbij lopen dat doe ik al jaren. Hoe ouder ik word, hoe meer ik de natuur ga waarderen.
  Mooi dat je er hier aandacht aanbesteed.

  Like

  1. Dank je Jetske,en ik twijfel zelfs niet eens aan je respect voor de natuur 😉 Ik wou enkel deze bijzndere dag even onder ieders aandacht te brengen. Fijne avond nog, Rudi

   Geliked door 1 persoon

 4. Je opent met een mooi setje voorjaarsbloemen.
  Je bent de eerste die me erop wijst dat het gisteren blijkbaar ‘Wereldplantendag’ was. Er is dus werk aan de winkel voor de p.r.-jongens.
  Maar ook zonder die dag heb ik respect wat alles zo welig groeit en bloeit in de natuur. 🙂
  Prettige dag verder.

  Like

  1. Daar twijfel ik geen minuut aan Jan ! Ik heb gemerkt dat meer mensen zich niet bewust waren van deze dag…. dus was het toch nog niet zo’n slecht idee om het tussendoor even te posten hier.

   Geliked door 1 persoon

 5. Achteloos aan voorbij lopen …. Zijn dat die mensen die druk kwebbelend of alleen maar met oordopjes in een wandeling maken?
  Ik denk dat er hier vooral natuurLIEFHEBBERS voorbij komen en die genieten wel van al dat moois. Ik wel tenminste.
  Mooie foto’s

  Like

  1. Natuurlijk zijn de bezoekers hier allemaal mensen die met het nodige respect onze natuur benaderen. Doch waren er veel die niet afwisten van het bestaan van de “Word Plants Day” en daarom vonden ze het best leuk om weten. Groetjes en nog een fijne namiddag, Rudi

   Like

 6. Wereld Plantendag? dat wist ik helemaal niet Rudy

  door te wandelen, ben ik zelf de natuur anders gaan bekijken

  en dit heeft zich versterkt met jaren

  prettige dag

  Like

 7. Het is dus wereldwijd plantendag. Ik weet niet of de planten daar echt iets mee opschieten maar deze fraaie opnamen geven mij genoeg spirit om flora met gepast respect te behandelen

  Like

  1. Ah Henk, ik denk niet dat jij een plantendag nog hebt om respect te tonen voor onze flora 😉 Zelf vond ik het gewoon leuk om die dag gisteren even onder de aandacht te brengen. Blijkwaar is hij (nog) niet echt gekend.

   Like

 8. Heel die dag gemist. Ik ben sowieso wel lief voor de planten en hoe toevallig ik kocht een kneusje op die dag bij de kringloop en meteen een mooie Keulse pot want dat paste zo mooi.

  Like

 9. volkstuinvanbemar

  Zo prachtig zijn je foto’s, hier speelt een beetje jaloezie mee hoor.Ik kende het bestaan van die dag niet, maar was die dag voor het eerst sinds tijden in het tuincentrum. Buiten hadden ze allemaal onverkoopbare planten gezet, die je gratis mee kon nemen. Zeg tegen een Nederlander gratis en wij zijn er als de kippen bij. Er zijn nu 4 planten aan mijn liefdevolle verzorging toe vertrouwd!

  Like

  1. Dat is toch geweldig die gratis planten. Denk je nu echt dat wij Belgen daar geen gebruik van zouden maken ? Denk dan maar vlug iets anders ha ha ha LOL.

   Like

Reacties zijn gesloten.