Merry Xmas


Op deze dag voor Kerstmis – en ook morgen – is iedereen druk bezig met het voorbereiden van de feesten. Daarom nu geen lang verhaal maar gewoon een woord van dank aan iedereen die een jaar lang en met interesse mijn blog hebben gevolgd.

Fijne Kerstdagen aan jullie allen.


Bedankt voor uw bezoek en de getoonde belangstelling.

55 gedachtes over “Merry Xmas

  1. Kristine

    Thx voor de mooie sfeerbeelden dit jaar… Hopelijk kunnen we volgend jaar terugkijken naar je fotoreportages. Dat is een van de kleine gelukjes waar ik van geniet…
    Fijne Kerst 🎄🧑‍🎄

    Geliked door 1 persoon

    1. Bedankt voor je reactie Kristine en graag gedaan hoor 🙂 Altijd heel leuk om te lezen dat mensen genieten van alles wat hier op mijn blogje verschijnt, dat zorgt tevens voor een portie extra motivatie. Ook voor jou en allen die je liefhebt, hele fijne Eindejaarsfeesten en het allerbeste in 2022 met voorop een goede gezondheid !
      Groetjes,
      Rudi

      Like

  2. Bedankt voor je mooie reactie en heb er ook antwoord op gegeven maar je reageerde met de blogspot en niet met deze link naar website maar ik heb de link nu gekopieerd hier en staat nu ook mijn beheer leeslijst en ontvang nu ook alles wat je deelt dus ik mis ook niks meer. Ga even terug en lees mijn reactie want weet niet of je er bericht van ontvangt. Deze dagen zijn niet zo fijn voor mij maar wens je wel fijne dagen toe en dat het nieuwe jaar mag worden wat jij ervan verwachten zal. Ik heb 2 websites dus ik reageer nu even met de andere dan.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.