Enchanting Flower Expo – 2


Zoals beloofd, nogmaals de “FéerieFlorale”, ditmaal de kunstwerken die de Belgische floristen hadden neergezet in het stadhuis van Dendermonde. Ik laat jullie in alle rust genieten, ik denk dat de beelden wel grotendeels voor zichzelf spreken.

#FéerieFlorale

Aan inspiratie hadden de de bloemsierkunstenaars zeker geen gebrek, wat duidelijk blijkt uit de beelden in deze reeks. Bij deze wens ik hen dan ook van harte te bedanken voor al het moois dat ze hier ten toon stelden.

Stefan Van Berlo (Belgisch kampioen en 5e plaats EK), Charlotte Bartholomé (Fleur creatief), Dirk De Goede (ereplaats BK), Tim Beyens (ereplaats BK), Martine Meeuwsen en Damien Overputte zijn enkele van de namen die het stadhuis in een kerstsfeer onderdompelden.

Het stadhuis van Dendermonde leent zich uitermate voor het organiseren van een dergelijke tentoonstelling. Er werd dan ook handig gebruik gemaakt van de diverse ruimten om de verschillende disciplines tot hun recht te laten komen.

Dat je met orchideeën alle kanten uit kan, wordt hier duidelijk bewezen. Wie weet… een ideetje voor de komende feestdagen ?

Geen hoekje werd onbenut gelaten, zelfs de trapleuningen werden sprookjesachtig versierd met een weelde van grassen, aangevuld met kleurrijke kerstballen.

“Féerie Florale” was heel zeker het bezoeken waard was. Geen wonder dat de belangstelling enorm groot was. Gelukkig speelde zich alles af over een periode van 4 dagen, waardoor de drukte niet als hinderlijk werd ervaren.

In de derde en laatste reeks, neem ik jullie mee naar de modeshow. Naast collecties uit diverse lokale modezaken, krijg je ook de hele aparte bloemenruikers te zien welke werden gepresenteerd door een aantal mannequins. Je zal ongetwijfeld ook onze Miss Begian Beauty 1997 – Els Thibau herkennen. – Interesse ? Kijk dan zeker naar mijn volgend blog !


Bedankt voor uw bezoek en de getoonde belangstelling.

Wenst u op de hoogte gehouden worden van nieuwe berichten,
abonneer u dan hier onderaan.


Proud member of

Advertentie

75 gedachtes over “Enchanting Flower Expo – 2

  1. Vond het zo spijtig dat ik die bloemenschikkingen in de Antwerpse feestzaal ook aan mij moest laten voorbij gaan want op dat moment kon niet nog niet voldoende stappen om ganse dag naar Antwerpen te gaan.

   Like

 1. Ik vind alles echt kunstig. Niet alles spreekt mij aan, maar dat hoeft ook niet. Knap dat ze de bloemstukken een aantal dagen zo mooi kunnen houden. Met name de bloemstukken bij de tafelschikking vind ik heel mooi en de eerste op de paspop ook geweldig.
  Het moet een feest zijn om daar rond te lopen.

  Like

 2. Het is elke keer weer een kunst dat ze dit zo erg mooi kunnen maken en wat een werk en preciesiewerk dit ook niet is. Dit zijn echt wel de ware kunstenaars en het zag er echt heel mooi uit. Echt knap en jij weer bedankt voor het delen.

  Like

  1. Heel graag gedaan Tine. Het was inderdaad een heel mooie tentoonstelling en dat kon je ook merken aan de grote belangstelling die er was. Het interieur van het stadhuis leende zich natuurlijk ook heel goed als decor. Bedankt voor uw reactie en nog een fijne dag gewenst. Groetjes, Rudi

   Like

 3. Bonjour Rudi , tu imagines bien que j’ai adoré tes belles photos moi la passionnée de fleurs je suis restée scotchée devant de telles œuvres d’art c’est tout simplement magnifique ♥
  à Paris je viens de voir qu’ils ont dépensé 25 000€ de fleurs artificielles pour décorer les commerces et les rues je trouve cela très laid 😥
  https://www.francetvinfo.fr/france/ile-de-france/paris/paris/paris-le-grand-boom-des-cafes-fleuris_5489052.html

  Like

  1. C’est une quantité considérable pour beaucoup de plastique, mais d’un autre côté, je comprends que de vraies fleurs ne seraient pas une option ici. De loin, je peux encore l’apprécier un peu, mais quand on s’approche… non, on voit la différence !
   Merci pour le video et bonne journée Maguy.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.