Over mij

Fotografie heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven. Sinds ik in 2020 mijn professionele carrière heb beëindigd, probeer ik om mij als fotograaf verder te vervolmaken.

Hallo, mijn naam is Rudi, ik combineer mijn interesse voor de natuur met m’n liefde voor de fotografie.

Toen ik zowat 7 jaar oud was, maakte ik onder het waakzame oog van mijn vader (ex-werknemer bij Agfa-Gevaert), kennis met de wereld van de fotografie. Fotograferen deden we in die tijd hoofdzakelijk tijdens onze bergvakanties in Zwitserland.

De foto’s waren in bedoeld als herinneringen aan deze mooie weken in de Alpen. Het was daar dat mijn verlangen om de prachtige alpenflora in beeld te brengen, mij m’n eerste voorzichtige stappen deed zetten in de macrofotografie.

Nu, vele jaren later en na het beëindigen van mijn professionele carrière, heb ik alle tijd om mij terug aan de fotografie te wijden. Via dit blog laat ik mijn lezers kennis maken met mijn werk als fotograaf alsook van mijn omzwervingen in de natuur en elders.

41 jaar trouwe dienst

Magazijnmedewerker/ Toonbankverkoper
(1979 – 1991)
Magazijnmedewerker/ Toonbankverkoper bij een Belgische groothandel in koeltechnisch materiaal.

Verkoop- & Regioverantwoordelijke
(1991 – 2009)
Verantwoordelijk voor het behartigen en het verder uitbouwen van het klantenbestand in het Nederlandstalig landsgedeelte van België.

Desktop publisher & Communicatie manager
(2009 – 2020)
Verantwoordelijk voor het opmaken van commerciële publicaties & product catalogi alsook het leggen van de basis voor de uitbouw van een bedrijfswebsite/webshop.