Arboretum – 3


Het zijn niet enkel de toverhazelaars die mijn fotografische fantasie wisten te prikkelen, er was nog zo veel meer te vinden. Gaande van de restanten van een vorig bloeiseizoen tot de

langzaam ontluikende bloesems van de sneeuwbes, de katjes die de koude nacht hadden getrotseerd, de Helleborus laag bij de grond of gewoon de schoonheid van een een grillig gevormd blad met een randje van rijp. Zelfs de met korstmossen overladen takken of het raam van een oude schuur, het wist me allemaal te bekoren.

Hiermee sluit ik het venster dat jullie een kijk gaf op wat er zich momenteel afspeelt in het arboretum van Kalmthout. Hopelijk vonden jullie het de moeite van het bekijken waard.

Weetje:
Wie een abonnement heeft op de Plantentuin van Meise, heeft met zijn vriendenkaart of museumpas ook (gratis) toegang tot het arboretum. Als dat niet motiverend werkt….


Bedankt voor uw bezoek en de getoonde belangstelling.

69 gedachtes over “Arboretum – 3

    1. Was niet “dwingend” hoor !!!! Trouwens wij troffen het ook niet echt met het weer, ik had gehoopt op wat omstandigheden met wat meer (beter) licht. Kies dus vooral de “juiste” dag hé.

     Like

 1. Sous les gouttelettes de givre,toute apparition d’un bout de verdure ou d’un bouton qui s’épanouit,donne à la nature un côté magique et nous apprend que son réveil est proche.
  Bonne soirée,Rudi et bon dimanche. 😉

  Like

 2. Ben er vandaag ook naar toegereden en bedankt voor de tip “vergeet je laarzen niet” heb ze goed kunnen gebruiken.
  Fantastisch die Hamamelis en ik heb toevallig ook restanten van vorig jaar gefotografeerd en ik had ook wat zon en dit is fijn om te fotograferen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.